Köszönöm, hogy benéztél, remélem sok hasznos infót találsz!

Flabélos programok

Első körben fontosnak tartom a kételkedőknek az alábbi orvosi véleményeket elolvasni



A FLABéLOS-szal a test valamennyi izomcsoportja edzhető, a készülék álló, ülő és fekvő helyzetben is használható. A speciális pozíciókkal az egyes izmok, izomcsoportok célzottan edzhetők.


A FLABéLOS gép manuális beállítást (88-as program), valamint előre beállított programokat kínál (P1-P3). Manuális beállításnál a gép használója saját maga állíthatja be a fokozatot, vagyis a gyakorlatok nehézségi szintjét. A gyári programok közül a P1 általános átmozgatáshoz, a P2 alakformáláshoz, fogyáshoz, cellulit kezeléshez, a P3 pedig aktív sportolást végzőknek ajánlott.


Aki már esetleg látott videót használat közben azt hiheti, ez nem csinál semmit csak billegsz ide oda, hát jelentem nem egyszerű a dolog, sokkal durvább, mint gondolnád.


Én kis naív azt gondoltam felpattanok és kezdhetem is a P2 programmal, mert ugye fogyni szeretnék. Hát nem, nem ment 2 perc után le kellett szállnom, mert nem bírtam. Egyszóval kezdjük csak a P1 programmal, főleg aki nem edzett.

Nagyon fontos a helyes testtartás, hogy a térdizületeink ne bánják.


Rengeteg szalonban megtalálható ez a kis drága,de sajnos sok helyen nem foglalkoznak az emberrel (tisztelet a kivételnek) elmondják a programokat, majd úgy is az lesz a döntésed, hogy manuálisan állítgatod a gépet. Nem véletlenül találták ki ez a 3 programot javaslom használd azokat, és ne váltogasd a testhelyzetet eleinte maradj az alap helyzetben, majd ha kiismerted a gépet, és belejöttél az edzésbe tesztelgetheted mire vagy képes. Ismétlem nem olyan könnyű, mint amilyennek tűnik.


A legfontosabb, minden program után igyál meg egy pohár vizet. NAGYON FONTOS!!!



Példa néhány gyakorlatra, mindent átmozgat ha egyáltalán meg tudod csinálni :)










InstaNatural C-vitaminos szérum TESZT

Mit is mondhatnék erről a szérumról? Hatalmas lelkesedéssel kezdtem el használni, bár elég nehézkesen érkezett meg hozzám IHerb-ről.