Köszönöm, hogy benéztél, remélem sok hasznos infót találsz!

Nyugi csomó

Egy elég hasznos kis dolgot szeretnék megosztani veletek.
Ugyan elmúlt már szilveszter éjjele, amikor ezer számra durrannak a petárdák, és a mi drága kis kedvenceink riadtam néznek ránk, vagy sajnos éppen epilepsziás rohamot kapnak.
De akár vannak olyan kutyusok is mint pl a mieink, akik nehez viselik a vihart, ez a kis trükk akár megoldás is lehet nekik.

Ezzel az egyszerű, de nagyszerű trükkel Te is könnyedén segíthetsz kutyádnak, hogy megnyugodjon a tűzijáték, petárdázás alatt, de hasznosíthatod viharnál, vagy egyéb olyan eseteknél, ami felzaklatja a kutyádat. Fontos, hogy ne legyen túl szoros a kötés  és 15 percnél tovább ne hagyd a kutyán! Szükség esetén naponta többször is ismételhető.

A módszer lényege, hogy a kötés olyan pontokon érinti a kutya testét, amely biztonságérzetet ad számára és megnyugtatja. Tulajdonképpen a Nyugi-csomó a "Viharkabátok" elvén alapszik, azok úgynevezett házi változata. 

Ha már más megoldás nincs, és tudjuk, hogy más nem segít marad a gyógyszer. 
Én azt gondoltam létezik valami kutya nyugtató, de idén megelőzve a bajt, venni akartunk az állatorvosnál, ahová már ki volt készítve egy doboz frontin.
Igen frontin! Azt mondták 0,25 mg frontin vagy xanax 10 kg/1 db
itt már nagyon félünk
Meglepődtem, de kénytelenek voltunk kipróbálni egy negyed frontint adtunk a mi Honey babánknak, mert csak ő nem bírja az ilyen hanghatásokat, és egészen jól működött.

Nem a legjobb megoldás, de ha óvni szeretnénk kedvenceinket az emberi butaságtól ez megoldás.

InstaNatural C-vitaminos szérum TESZT

Mit is mondhatnék erről a szérumról? Hatalmas lelkesedéssel kezdtem el használni, bár elég nehézkesen érkezett meg hozzám IHerb-ről.