Köszönöm, hogy benéztél, remélem sok hasznos infót találsz!

Microdermal


Nem éppen új őrület, de nekem mindenképpen az a microdermal piercing.
Tudom sokaknak taszító, nem tetsző dolog, akinek nem tetszik nem néz rá.
ENNYI a véleményem.

Nagyfiam barátnője Bogincám fertőzött meg ÚJRA a piercing lázzal.
Eddig nekem csak egy volt az orromban. Imádtam, de sajnos egyik este kiesett és reggelre befort a helye :( Azóta is siratom, de lesz ez még így se :)

Vissza a lényeghez MICRODERMAL.


A testékszerek új generációja néhány éve jelent meg Európában. 
Ezeknél az ékszernél egy ki/bevezető nyílás van, és az ékszer talp, vagy törzsrésze a behelyezés után egyfajta "horgonyként" tartja a fejrészt, mely optimális esetben a bőrfelületre simul. Mindez nem lenne újdonság, azonban kifejlesztése, az egyelőre véglegesnek tekintett formájának megalkotása során a kitalálóit az az elvárás vezérelte, hogy a behelyezéséhez ne legyen szükség durvább, vágással járó, sebészeti jellegű beavatkozásra. A behelyezéshez csupán magára az ékszerre, illetve egy nemes egyszerűséggel "bőrlyukasztónak"(dermal punch) nevezett eszközre van szükség. Ennek az ára nem olcsó, a piercing ékszer és behelyezés árához hozzáadott, ezért magasabbak a microdermalok árai az egyszerűbb ékszerekkel ellentétben.
Az ékszer talpát meg sem mozdítva, fájdalommentesen lehetőségünk nyílik a bőrfelszín fölött elhelyezkedő ún. „fej” cseréjére, mellyel bármikor megváltoztathatjuk piercingünk színét, méretét, formáját.
Az ékszer különlegessége abban áll, hogy a test szinte bármely pontjára behelyezhető, ahol rendelkezésre áll a szükséges néhány milliméteres vastagságú bőr a csontos részek felett. A microdermal különálló egy darabos ékszerként is megállja a helyét, de leggyakoribb behelyezési gyakorlat az ékszerek csoportos elhelyezése egy adott testrészen, kiemelve ezzel ennek valamely speciális tulajdonságát, formáját.
Specialitása, hogy különböző módon el-, illetve belehelyezhető már meglevő tetoválásainkba kiemelve ennek plaszticitását pl. egy tigris két szemét kihangsúlyozhatjuk két a szemek helyére professzionálisan beillesztett vörös microdermal piercinggel. A microdermal ékszerrel kreatív módon díszíthetjük testünket. Ennek több módja is van ,igazából csak a találékonyság szab határt.
  • Lehet egyedüli ékszerként behelyezni
  • Több ékszert felhasználva az ékszerek egy formát alkotnak a testen. Pl hullám vonalak, szív, csillag vagy bonyolultabb formák, pl virág, vagy bármi más!
  • A microdermalt tetoválások kiegészítéseként is használják!
A microdermal ékszerek sokfélék lehetnek, nem csak kövesek léteznek! Különféle figurásak is kaphatóak!

InstaNatural C-vitaminos szérum TESZT

Mit is mondhatnék erről a szérumról? Hatalmas lelkesedéssel kezdtem el használni, bár elég nehézkesen érkezett meg hozzám IHerb-ről.