Köszönöm, hogy benéztél, remélem sok hasznos infót találsz!

Napirutin minta pigmentfoltos bőrre

Oké, most, hogy tudod, miért alakulnak ki azok az undok barna foltok, és leírtam milyen összetevőket érdemes bevetni ellenük, már csak az van vissza, hogy megnézzük, ez a gyakorlatban hogyan is működik. Itt egy klassz mintarutin pigmentfoltok ellen:



Reggel
* Lemosás 
* Tonizálás (ha szoktál, ha nem, ugorj a 3. lépésre!)
* AHA vagy BHA hámlasztó
* Folthalványító szérum az érintett területekre
* Szérum/kezelés
* Fényvédős hidratáló

Este

* Lemosás 
* Tonizálás (ha szoktál, ha nem, ugorj a 3. lépésre!)
* AHA vagy BHA hámlasztó
* Folthalványító szérum az érintett területekre
* Szérum/kezelés és vényköteles kezelések (például retinoid)
* Hidratáló krém

Nem kötelező megvárnod, míg az AHA/BHA teljesen beszívódik, mielőtt felviszed a folthalványító szérumot, de azért jobb, ha vársz pár percet a lépések között (mindegyik között).

Ha pattanás elleni szérumot is használsz, akkor azt még a folthalványító előtt vidd fel, reggel is, este is (hogy kinek csak a reggeli, kinek csak az esti, kinek pedig a napi kétszeri használat a legideálisabb, egyénfüggő) az érintett területekre.
Ha egyszerre többféle folthalványítót is bevetsz, egyszerűen vidd fel őket szépen sorba, egymás után. Célszerű ilyenkor a könnyedebb textúrájútól a nehezebb felé haladni (például előbb a folyékonyat, utána a lotiont alkalmazni). Vagy az is jó ötlet, hogy az egyiket reggel, a másikat este használod.

InstaNatural C-vitaminos szérum TESZT

Mit is mondhatnék erről a szérumról? Hatalmas lelkesedéssel kezdtem el használni, bár elég nehézkesen érkezett meg hozzám IHerb-ről.