Köszönöm, hogy benéztél, remélem sok hasznos infót találsz!

Ígéretes, és megfizethető C-vitamin szérum



2.2oz 30% VITAMIN C + E & 100% HYALURONIC ACID AntiAging Serum

Ebayen találtam erre a kis csodára. Régóta keresgél a C vitaminos szérumok között. 

Ugye fontos a szép INCI, de azért megfizethető is legyen.

Íme az INCI:

Ingredients: Organic Herbal Infusion, Organic Aloe Barbadensis Leaf (Aloe), Sodium Ascorbyl Phosphate (Vitamin C), Methylsulfonylmethane (MSM), Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide (botanical hyaluronic acid), Hamamelis Virginiana (Witch Hazel), d-Alpha Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Carbomer, (2s)-2-Amino-5-guanidinopentanoic Acid, Ferulic Acid, Kosher Vegetable Glycerin, Organic Simmondsia Chinensis (Jojoba Oil), Phenoxyethanol, Ethyl Hexyl Glycerin. 




Egy bizonyos hatóanyag forma miatt nyerte el a tetszésemet, mégpedig a Sodium Ascorbyl Phosphate

Egy viszonylag új, stabil formája a C-vitaminnak, melynek a többi C-vitaminféléhez hasonlóan antioxidáns hatása van. Még viszonylag kevés, de ígéretes kutatás utal arra is, hogy 1%-nál nagyobb koncentrációban hatásos hatóanyag lehet a pattanásokat okozó baktériumok ellen, és 5%-nál nagyobb koncentrációban pedig csökkenti a pattanások okozta gyulladásos reakciót.

Az ára pedig: kb 3800 Ft postával együtt: 4611 Ft link



Mire is jó a C vitamin


A C-vitamin alapvetően frissítő, tonizáló hatású a bőrre. Élénkíti a hám megújulását, regenerál és táplálja a bőrt. Megköti a szabad gyököket, melyek többek között a bőr rostrendszerét károsítanák; ezáltal késlelteti a bőr öregedését. Kitűnő hatással van a nyaralás során túlnapoztatott bőrre, vagy a tél végi fáradtságra és a beteg állapot utáni tünetekre. Jelenléte az egyik feltétele a kötőszövet kollagén rostjainak előállításának, ezért több anti-aging bőrápoló hatóanyaga. 

Follow my blog with Bloglovin

InstaNatural C-vitaminos szérum TESZT

Mit is mondhatnék erről a szérumról? Hatalmas lelkesedéssel kezdtem el használni, bár elég nehézkesen érkezett meg hozzám IHerb-ről.