Köszönöm, hogy benéztél, remélem sok hasznos infót találsz!
Aranygaluska




1 kg liszt
4 dkg élesztő
4 db tojás (csak a sárgája)
6 dl tej
12 dkg margarin
10 dkg porcukor
csipetny só
40 dkg darált dió (szóráshoz)
30 dkg cukor (szóráshoz)
16 dkg margarin (forgatáshoz)



A tojássárgákat a cukorral elkavarjuk, hozzáöntjük a tejet, amiben a csipet sót feloldottuk. A liszt közepébe mélyedést készítünk és abba öntjük a tojássárgával elkevert cukros tejet, a felfuttatott élesztőt, és az olvasztott margarint. Jól kidolgozzuk, hogy hólyagos legyen. Langyos helyen 1 órát kelesztjük.
Ezután olvasztott margarint kenek el a nyújtódeszkán, és kézzel szétnyújtom, mint egy pizza tésztát. Pogácsa szaggatóval kiszaggatom. A tepsit kivajazom és megszórom a cukros dióval, mintha lisztezném. Ezek után rétegezem a kiszaggatott tésztát és a cukros diót. Újból kelesztem egy picit, majd megsütöm.
Vanília sodóval tálaljuk. Amit én nem az előírás szerint készítek, helyette 1 főzős vanília pudingot készítek, csak nem fél liter tejből, hanem 1 literből. Nagyon finom!

InstaNatural C-vitaminos szérum TESZT

Mit is mondhatnék erről a szérumról? Hatalmas lelkesedéssel kezdtem el használni, bár elég nehézkesen érkezett meg hozzám IHerb-ről.