Köszönöm, hogy benéztél, remélem sok hasznos infót találsz!

Fehérítő termékek

IOPE Whitagen fehérítő ampulla esszencia


A korral a bőr sokat veszít természetes fényéből és a tónusának egyenletességéből. Megjelennek rajta árnyalatbeli különbségek, sötétebb foltok. 
Ennek orvoslására alkották meg az Iope Whitagen fehérítő ampulla esszenciát, mert a bio fehérítés helyreállítja a bőr természetes ragyogását, 
kihozza a bőr lágy fényét.
Hatékonyan célozza meg a bőr sötétebb foltjainak mélyebb rétegét, így alapjaiban segít világosítani a bőr tónusát.
Erős antioxidáns hatásának köszönhetően serkenti a bőrt és segít megőrizni a ruganyos fiatalságát.
Szinte azonnal felszívódik, a fermentált zöld tea pedig frissíti és hidratálja a bőrt, tiszta, üde érzetet hagy maga után.
Tökéletes és hibátlan bőrtónus, foltok nélkül.


Nem éppen egy olcsó kategóriás termék, de szerencsére van egy oldal ahol lehet belőle mintát rendelni, sajnos ezt kevés helyen lehet megtenni :(

A minta 125 Ft-ba kerül a teljes esszencia 25500 Ft 
A link pedig ahol rendelhető az én kedvenc lelőhelyem. BBKREM.HU
TonyMoly paradicsomos bőrvilágosító maszk



Friss paradicsom kivonatot tartalmaz, hogy bőröd ragyogó, és bőrhibáktól mentes lehessen.
Fontosabb funkciói:

-vitalizálja

-tisztítja
-élénkíti
-hidratálja
-védi a bőrt

A fáradt, fakó arcbőrt élénkíti, a pattanásokból visszamaradt, vagy nap okozta foltokat kivilágosítja, a durva és száraz bőrt finomítja. 

A bőrt vitaminokkal, ásványi anyagokkal és antioxidánsokkal látja el. Az aktív paradicsom kivonat hatékony bőrvilágosító, és segít feltölteni a bőrt oxigénnel. 
Erős méregtelenítő hatása van, ezáltal fiatalítja a bőrképet. Azonnali bőrélénkítő hatása is van, de a makacsabb foltokra érdemes rendszeresen 
használni a jobb eredmény érdekében. A test bármely részén használható a bőrfoltok ellen. 
Használata: A megtisztított és törölköző száraz arcbőrre vigyél fel egy kis mennyiséget, és 1-2 percig finoman masszírozd a bőrbe. Hagyd fent a maszkot 5-10 percig. Gyengéden öblítsd le langyos vízzel. Ne használj semmilyen arctisztító szappant, vagy habot! Puha törölközővel finoman itasd fel a nedvességet az arcbőrről, ne dörzsöld, hiszen a savas maszk után érzékeny lehet a bőr.

Érdemes néha időt szánni magunkra, és feltenni egy maszkot akár egy hidratáló, de jelen esetben egy probléma megoldó kis csodát. Őt is az előző oldalról lehet rendelni, persze ebay stb.. csatornákon is fellelhető.

A minta ára: 90 Ft a 80 ml-es kiszerelés pedig 3980 Ft    link

BIOLA AHA BÍRS PEELING






Alacsony pH-jú glikolsavas peelingező maszk, amely a kb. pH 2,8 értéken 15-20 perc alatt hatékonyan távolítja el az elhalt, elöregedett hámréteget. A benne lévő vitaminok az       egészséges bőrregenerációt támogatják, a kitozán hidrolizátuma aminosav-utánpótlást és kellemes bőrérzetet biztosít. A birs biológiailag
aktív savai segítik a peelingezést, ill. gyulladáscsökkentő hatású uronsav származékokat, tonizáló
hatású pektineket és cseranyagokat tartalmaz. Minden bőrtípusra használható.
Összetevők:  Glikolsav,  Birs Pulp, Niacinamidev,  Ascorbic Acid,  Tocopherol, Kitozánhidrolizátum,  Méz,  Jojobaolaj,  Β-Karotin 

Sajnos ezt a kis peelinget nem tudom, hol lehet beszerezni, online nem találtam, állítólag kozmetikákban, bár nem igazán értem miért.   :( 

SUISKIN AHA&BHA KOMPLEX 8%-OS PEELING SZÉRUM


Természetes 8%-os AHA és BHA szérum. AHA savval a friss és üde bőrfelszínért, BHA-val a bőr mélyebb rétegének megújulásáért. Felgyorsítja a bőrmegújulás ciklusát, ezáltal fiatalabb, egészségesebb bőrt eredményez.
Zsíros, olajos bőrre ajánlott.

Használat: arctisztítás után várd meg a teljes száradást, majd pár csepp szérumot egyenletesen oszlass el az arcon. Hidratáló, vagy egyéb készítmények felvitele előtt várj legalább fél órát, hogy a szérum teljesen felszívódjon, és ki tudja fejteni a hatását. Érzékeny bőr esetén heti egyszer használd, kevésbé érzékeny arcon, vagy magvastagodott bőr esetében 2-3 naponta is alkalmazható. 

FONTOS! Nappalra kötelező fényvédő használata, hiszen a kémiai hámlasztók fényérzékennyé teszik a bőrt.


Egy érdekes oldalon találtam rá ahol lehet rendelni ára: 4970 Ft talán még nem az a vészes kategória link



DIADERMINE LIFT INTENSE RÁNCTALANÍTÓ KAPSZULA


ÖSSZETEVŐK (INCI)

Cyclomethicone eo I h I szil  0 0, Polysilicone-11 szil, Dimethicone eo I szil  1 0,  Ascorbic Acid a I v, Methyl Methacrylate/ Glycol Dimethacrylate Crosspolymer,  
C12-15 Alkyl Benzoate eo, Tocopheryl Acetate a I v  0 0, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Leaf Extract  







A KM-es vélemények nagyon meggyőzőek, ezért szeretném én is tesztelni. Egy próbát szerintem megér, főleg ha gyors eredményre van szükségünk.
Lelőhelye: Müller, Auchan 1400 Ft körül mozog az ára

MY HSIN-NI ARBUTIN WHITENING MASK


Az arbutin a tirozináz nevű enzim megfékezője, amely blokkolja a melanin pigmentjének szintézisét. A maszk számos növénynek nyert c-vitamin kivonatot tartalmaz, mely fehéríti a bőrt, csökkenti a melanociták aktivitását. Visszaadja az arcnak a ragyogó fehérségét és egyenletes színét, valamint lassítja az öregedés folyamatát. A maszkban lévő hyaluronsav elősegíti a mélyrétegű intenzív hidratálást, valamint megelőzi a ráncok kialakulásának lehetőségét és csökkenti a meglévő ráncok mélységét.




Az egyetlen termék amiben arbutin található, eddig azok közül amiket kiszemeltem.
nem éppen az olcsó kategóriás maszkok közé tartozik kb 643 Ft-ba kerül 1 db maszk. link
de az INCI-je miatt biztosan ki fogom próbálni.


AKNEROXID 100 MG/G GÉL



Az Akneroxid 100 mg/g gél hatóanyaga a benzoil-peroxid, amely elpusztítja az akne kialakulásáért felelős baktériumokat. Ezen kívül hámlasztó hatása révén kedvezően befolyásolja a pórusok elzáródását okozó, az aknét gyakran kísérő kórosan fokozott szarusejtképződést, továbbá csökkenti a faggyútermelődést és a bőr ezáltal fennálló, kellemetlen, zsíros fénylését.
Gyógyszertárban recept nélkül kapható, alkalmazása esetén kerülni kell a testfelszín intenzív UV-sugárzásnak (napfény, illetve szolárium) való kitételét.


Gyógyszertárban kapható ára 2040 Ft körül mozog

FONTOS! Csak a kezelendő felületre kenjük ne egész arcra, mert nagyon szárít. Fényvédelem nélkül ki se próbáld.

InstaNatural C-vitaminos szérum TESZT

Mit is mondhatnék erről a szérumról? Hatalmas lelkesedéssel kezdtem el használni, bár elég nehézkesen érkezett meg hozzám IHerb-ről.