Köszönöm, hogy benéztél, remélem sok hasznos infót találsz!
Diós kosárka


Tésztához
40 dkg liszt
1 cs sütőpor
10 dkg porcukor
4 tojássárgája
25 dkg Rama

Töltelékhez
20 dkg darált dió
10 dkg porcukor
4 tojásfehérje





Elkészítés
A tészta hozzávalóit összevegyítjük és rugalmas tésztát gyúrunk belőle.
Lisztezett deszkán 2-3 mm vastagra nyújtjuk, és a kivajazott kosárformákat kibéleljük vele. 
A tésztával bélelt kosárkák aljára 1-1 kiskanálnyi lekvárt teszünk, majd erre halmozzuk a tölteléket. A töltelékhez a cukrozatlan darált diót összekeverjük a porcukorral (a cukrozottat már nem kell tovább édesíteni), és hozzáadjuk a keményre felvert tojásfehérjét.
190°C-ra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük, majd ha kihűlt, kiemeljük a formákból.

InstaNatural C-vitaminos szérum TESZT

Mit is mondhatnék erről a szérumról? Hatalmas lelkesedéssel kezdtem el használni, bár elég nehézkesen érkezett meg hozzám IHerb-ről.